Projekcijske table Rocada piši-briši. PROJEKCIJSKA SkinBoard bela magnetna tabla z matirano površino španske blagovne znamke ROCADA je namenjena projeciranju slike s projektorja ali normalni uporabi s Piši-Briši markerji. Preseneča z domišljeno (patentirano) zasnovo brez okvirja ter minimalističnim dizajnom za zahtevnejše kupce, ki omogoča skoraj nevidno stikanje dveh (ali več) tabel, s čimer se pridobi praktično neskončno pisalno/projekcijsko/magnetno površino.

Projekcijske table Rocada piši-briši. Prašno lakirana pisalna površina z matirano površino je namenjena hitremu in enostavnemu brisanju Piši-Briši markerjev z magnetno gobico, omogoča pa tudi pritrjevanje papirnatega materiala z magnetki. S pazljivostjo pri izbiri čistilnih sredstev je dolgoletna in neproblematična uporaba zagotovljena. Tabli je priložen montažni pribor ter polička za markerje, ki jo lahko pritrdite na spodnji rob table, ali pa tudi ne.

NAMEMBNOST za ŠOLO, PISARNO ali DOM. Uporaba Piši-Briši markerjev za hitro in enostavno (suho) brisanje z magnetno gobico, pritrjevanje papirja na pisalno površino z uporabo magnetkov. Bele table so namenjene rabi v notranjih prostorih zaradi optimalne berljivosti teksta pri srednji svetlosti prostora.

NEGA za POPOLNO BELINO – uporabite suho ali vlažno krpico iz mikrovlaken (angl. Microfibre). V najhujših primerih pa tablo popršite s čistilom za Piši-Briši bele table in nato takoj obrišite z mikrovlakensko krpico. Če čistila nimate v večini primerov zadostuje že navadna voda ter omenjena krpica.

DODATNO – dve PROJEKCIJSKI SkinBoard tabli. Skupaj postavljeni pokonci, merita 150 x 200 cm, kar ustreza 4:3 projekcijskemu razmerju poslovnega projektorja (SVGA ali XGA resolucija). To omogoča 25% večjo sliko kot pri matiranih tablah z aluminijastim okvirjem, saj imajo zaradi omejitev pri izdelavi najvišjo možno višino 120 cm.

Preberi več

Prikaz vseh 2 rezultatov