rocada NESKONČNA BELA magnetna TABLA 55x75cm SkinBoard + DARILO RD-6419X

67,10 

Rocada neskončna BELA magnetna TABLA SkinBoard 75x55cm z DARILOM, črno OGLASNO TABLO 31x75cm. Pribor za POKONČNO ali LEŽEČO montažo table na steno, polička za krajšo ali daljšo stranico ter ZAČETNI PRIBOR z markerji ipd.

NA ZALOGI LE ŠE: 12

Dostava je 12.20 € (vključuje 2.2 € DDV)

Šifra: RD-6419X
EAN: 3830031048026
Kategorija: Brand:
Naši svetovalci bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od PON. do ČET. med 9:00 in 15:00 uro, v PET. med 9:00 in 12:00 uro na telefonski številki (01) 500 13 62

OSEBNI PREVZEM ali DOSTAVA

Za hitro dostavo poskrbimo sami ali pa vam preko našega partnerja, Pošte Slovenije.

DOLGOLETNE ZADOVOLJNE STRANKE

Že vse od samega začetka preko 30 let nazaj se trudimo za zadovoljstvo naših strank ter kupcev!

SkinBoard neskončna bela magnetna tabla španske blagovne znamke ROCADA je namenjena uporabi doma ali v pisarni z montažo na steno.

PATENTIRANA ZASNOVA brez aluminijastega okvirja ima tri prednosti;

  • MODULARNOST – eno zraven druge lahko postavite toliko SkinBoard tabel, kot jih potrebujete, ali kolikor vam dopuščajo mere zidu, zato jo pojmujemo kot NESKONČNO tablo;
  • MINIMALIZEM – tabla tega tipa se zlije z zidom ali okolico, zato je zelo zanimiva za estetsko nevtralno uporabo v prostoru;
  • ENOSTAVNA MONTAŽA – tabla ima priloženo kartonasto šablono za ležečo ali pokončno montažo, magnetne konzole omogočajo varno in enostavno nasaditev table na zid.

ZAHTEVNEJŠI PROCES IZDELAVE – pri navadni tabli se na podlago iz kartona prilepi pisalno površino in vse to obda z aluminijastim okvirjem, pri SkinBoard tabli pa je potrebno strojno ukriviti rob na pravilne mere, ter jo prašno lakirati.

Pisalna površina je namenjena pisanju s Piši-Briši markerji ter suhemu brisanju napisanega z magnetno gobico, omogoča pa tudi pritrjevanje papirja z magnetki. Za čiščenje se nikakor ne sme uporabljati običajnih gospodinjskih čistilnih sredstev, ki vsebujejo alkohol ali trde abrazivne delce (za steklo ali keramiko, razne razmaščevalce, poleg teh pa odsvetujemo še uporabo navadnega papirja ali grobih papirnatih brisačk)!

Tabli je priložen montažni pribor ter odstranljiva polička za markerje, v kompletu pa so še 4-je Piši-Briši barvni markerji, magnetna gobica za suho brisanje, sprej čistilo za popolno belino pisalne površine ter magnetki za pritrjevanje papirnatega materiala (njihova barva, količina in velikost je lahko drugačna kot je razvidna iz slike!) + črna oglasna tabla z merami 31x75cm iz pene za pripenjanje letakov z bucikami – lahko jo pritrdite na samo tablo s priloženimi magnetnimi trakovi ali pa direktno na steno.

PISALNA POVRŠINA:
mere 75 x 55 cm,
ležeča ali pokončna postavitev table,
jeklena osnova, prašno lakirana v beli barvi.
NEGA:
za POPOLNO BELINO uporabite suho ali vlažno krpico iz mikrovlaken (angl. Microfibre), v najhujših primerih pa tablo popršite s čistilom za Piši-Briši bele table in nato takoj obrišite z mikrovlakensko krpico. Če čistila nimate v večini primerov zadostuje že navadna voda ter omenjena krpica.
NAMEMBNOST:
za PISARNO ali DOM.
Uporaba Piši-Briši markerjev za hitro in enostavno (suho) brisanje z magnetno gobico,
pritrjevanje papirja na pisalno površino z uporabo magnetkov.
Bele table so namenjene rabi v notranjih prostorih zaradi optimalne berljivosti teksta pri srednji svetlosti prostora.
MONTAŽA:
1. korak: označitev pritrditvenih točk na steno s pomočjo priložene kartonaste šablone,
2. korak: izvrtanje lukenj v steno, vstavitev stenskih vložkov in privijačenje magnetnih konzol,
3. korak: fiksiranje table na stenske magnetne konzole.
POLIČKA je v obeh primerih postavitve table pritrjena na njenemu spodnjemu robu (uporaba poličke ni obvezna).
ARTIKEL VSEBUJE:
belo magnetno tablo, črno oglasno tablo 31x75cm, poličko za markerje, magnetne konzole z vijaki ter vložki za stensko montažo, v dodanem začetnem kompletu pa še 4 Piši-Briši markerje v črni, modri, rdeči in zeleni barvi, magnetno gobico, sprej čistilo za belo pisalno površino ter magnetke (količina, barva in velikost na sliki je simbolična!).
DODATNO:
dokup artikla iz linije SkinBoard.

MERE in TEŽE:
velikost = 55 x 75 cm,
debelina table = 1 cm,
teža table = 3.5 kg.
GARANCIJA:
splošna 2,
funkcionalna 5 let (Piši-Briši funkcija na pisalni površini).

Teža 7 kg
Dimenzije 83 × 3 × 63 cm
MERE

55 cm, 75 cm