Stenske | Šolske table piši-briši | Bele magnetne stenske table so namenjene uporabi posebnih suhobrisnih markerjev, ki se po pisanju hipno posušijo in skoraj v trenutku zbrišejo z magnetno gobico.
Zaradi hitrosti pisanja, ter po potrebi brisanja, jih imenujemo tudi Piši-Briši table. Zaradi bele, svetlobo odbojne površine so najbolj primerne za notranje prostore, ker se markerji na močni sončni svetlobi slabše razločijo.
V naši ponudbi lahko najdete table različnih dimenzij, kot je splošno popularna magnetna tabla 90×120 dimenzije.

Uporaba bele magnetne table piši briši
Stenske | Šolske table piši-briši | Bele magnetne table so namenjene domači, pisarniški rabi, s posebnimi konzolami, ki objamejo okvir pa tudi šolski. Magnetne table so uporabljajo tudi kot šolske table. Gre za stenske table, ki jih obesimo na steno.
Površina je skoraj vedno magnetna, kar pomeni uporabo magnetkov za pritrjevanje obvestil na površino in to brez uporabe selotejpa ali drugih lepil, ker bi bila potem Piši-Briši funkcija onemogočena. Kredne table so običajno črne barve in zahtevajo uporabo mokrobrisnih markerjev s tekočo kredo.
Brisanje črnila pogosto pusti delce posušenega črnila, ki izgledajo kot temen prah. Krpo iz mikrovlaken rahlo navlažite z vodo in obrišite vse delce, ki ostanejo na plošči.
Zapise z alkoholnimi markerji, trdovratne sence ali packe, lahko odstranite tudi tako, da jih prepišete s Piši-Briši markerjem (za manjše površine) in nato uporabite namensko čistilo za tablo za temeljitejše čiščenje.

Zagotovite, da bo vaša gobica ali krpica vedno čista. Da, verjamite ali ne, gobice povzročajo večino težav na površini bele table. Pri uporabi umazane gobice lahko črnilo prenesete na čisto tablo. Predstavljajte si, da nenehno uporabljate umazano krpo; to bi imelo podoben dolgoročni učinek. Zato naj bo vaša gobica ali krpica vedno čista. Ponavadi zadošča že splakovanje z vodo in milnico, nato počakajte da se posuši. Mokri filc gobice je ponavadi še slabši kot umazan.

Preberi več

Prikazovanje 1–36 od 44 rezultatov