Piši-Briši BELA mobilna TABLA 90x180cm Roto s priborom MRW-603TX

281,82 

Piši-Briši® BELA mobilna TABLA Roto 90x180cm na STOJALU s KOLESI ima obojestransko vrtljivo pisalno površino za suhobrisne Piši-Briši markerje in magnetke ter POLIČKO za markerje + 4 barvni MARKERJI, magnetna GOBICA, ČISTILO za popolno belino ter barvni MAGNETKI za pritrjevanje papirja.

NA ZALOGI LE ŠE: 5
Šifra: MRW-603TX
EAN: 3830031047357
Kategorija: Brand:
Naši svetovalci bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od PON. do ČET. med 9:00 in 15:00 uro, v PET. med 9:00 in 12:00 uro na telefonski številki (01) 500 13 62

OSEBNI PREVZEM ali DOSTAVA

Za hitro dostavo poskrbimo sami ali pa vam preko našega partnerja, Pošte Slovenije.

DOLGOLETNE ZADOVOLJNE STRANKE

Že vse od samega začetka preko 30 let nazaj se trudimo za zadovoljstvo naših strank ter kupcev!

Piši-Briši MRW-603TX – MOBILNA bela magnetna tabla na STOJALU s KOLESI registrirane blagovne znamke Piši-Briši® ima dvostransko pisalno površino, vrtljivo po višini naprej in nazaj, lakirano za hitro in enostavno brisanje Piši-Briši markerjev z magnetno gobico, omogoča pa tudi pritrjevanje papirja z magneti. S srebrnim robustnim stojalom se jo lahko enostavno premika po prostoru in fiksira na mestos kolesnimi zavorami.

Lakirana pisalna površina omogoča dolgoletno neproblematično uporabo z redno nego, zahteva pa pazljivost pri uporabljenih čistilnih sredstvih. Tabla ima po celotni širini poličko za markerje, v kompletu pa so še 4-je Piši-Briši barvni markerji, magnetna gobica za suho brisanje, sprej čistilo za popolno belino pisalne površine ter magnetki za pritrjevanje papirnatega materiala (njihova barva, količina in velikost je lahko drugačna kot je razvidna iz slike!).

IME ARTIKLA:
Piši-Briši® bela mobilna tabla na kolesih z vrtljivo pisalno površino Roto
KODA ARTIKLA:
MRW-603TX
PISALNA POVRŠINA:
mere z okvirjem 90 x 180 cm (višina x širina).
Lakirana pločevina v beli barvi,
primerna za uporabo magnetkov.
NEGA:
za POPOLNO BELINO uporabite suho ali vlažno krpico iz mikrovlaken (angl. Microfibre), v najhujših primerih pa tablo popršite s čistilom za Piši-Briši bele table in nato takoj obrišite z mikrovlakensko krpico. Če čistila nimate v večini primerov zadostuje že navadna voda ter omenjena krpica.
NAMEMBNOST:
za SEJNO SOBO, ŠOLO ali PISARNO s poljubnim premikanjem po prostoru, na dveh kolescih od štirih je zavora.
Uporaba Piši-Briši markerjev za hitro in enostavno (suho) brisanje z magnetno gobico,
pritrjevanje papirja na pisalno površino z uporabo magnetkov.
Bele table so namenjene rabi v notranjih prostorih zaradi optimalne berljivosti teksta pri srednji svetlosti prostora. Močno sonce in zelo vlažni prostori lahko napihnejo polnilo pod pisalno površino.
ARTIKEL VSEBUJE:
belo magnetno tablo s stojalom na koleščkih ter veliko poličko za markerje, v dodanemu priboru pa so še 4-je Piši-Briši markerji v črni, modri, rdeči in zeleni barvi, magnetna gobica z dvema filcema, sprej čistilo za belo pisalno površino ter magnetki (barva, velikost in količina žal ni določna!).
DODATNO:
za uporabo bloka papirja kot je to pri FlipChartu se dokupi Magnetno FlipChart letev in ustrezen blok papirja (Šifra za letev TFUB, Šifra za blok papirja B04).

MERE in TEŽE:
višina table skupaj z okvirjem = 90 cm,
širina table skupaj z okvirjem = 180 cm,
višina stojala = 145 cm,
širina stojala = 190 cm,
globina stojala = 55 cm,
teža table = 16.90 kg.
GARANCIJA:
splošna 2,
funkcionalna 10 let (Piši-Briši funkcija na pisalni površini).

Teža 21,8 kg
Dimenzije 190 × 22 × 99 cm
MERE

na STOJALU s kolesci za premikanje, 90 cm, 180 cm, bela barva