Piši-Briši BELA magnetna TABLA 120x300cm AluFrame s priborom WH110AX

319,64 

Piši-Briši® BELA TABLA v alu okvirju 120x300cm s pisalno površino za suhobrisne Piši-Briši markerje in magnetke + pribor za montažo s 6-imi stenskimi konzolami, 30cm alu POLIČKA, 4-je barvni MARKERJI, magnetna GOBICA, ČISTILO za popolno belino ter barvni MAGNETKI za pritrjevanje papirja.

NA ZALOGI LE ŠE: 2

Dostava je 39.04 € (vključuje 7.04 € DDV)

Šifra: WH110AX
EAN: 3830031045780
Kategorija: Brand:
Naši svetovalci bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od PON. do ČET. med 9:00 in 15:00 uro, v PET. med 9:00 in 12:00 uro na telefonski številki (01) 500 13 62

OSEBNI PREVZEM ali DOSTAVA

Za hitro dostavo poskrbimo sami ali pa vam preko našega partnerja, Pošte Slovenije.

DOLGOLETNE ZADOVOLJNE STRANKE

Že vse od samega začetka preko 30 let nazaj se trudimo za zadovoljstvo naših strank ter kupcev!

Piši-Briši WH110AX – AluFrame bela magnetna tabla registrirane blagovne znamke Piši-Briši® ima lakirano pisalno površino za hitro in enostavno brisanje Piši-Briši markerjev z magnetno gobico, omogoča pa tudi pritrjevanje papirja z magnetki. Namenjena je stabilni pritrditvi na steno preko 6-ih kovinskih konzol z obliko L.

Za mobilno uporabo je potrebno dokupiti Piši-Briši STOJALO na kolesih za AluFrame BELE magnetne TABLE s šifro artikla ST 120.

Lakirana pisalna površina omogoča dolgoletno neproblematično uporabo z redno nego, zahteva pa pazljivost pri uporabljenih čistilnih sredstvih. Tabli je priložen montažni pribor ter 30 cm alu polička, v kompletu pa so še 4-je Piši-Briši barvni markerji, magnetna gobica za suho brisanje, sprej čistilo za popolno belino pisalne površine ter magnetki za pritrjevanje papirnatega materiala (njihova barva, količina in velikost je lahko drugačna kot je razvidna iz slike!).

IME ARTIKLA:
Piši-Briši® bela magnetna tabla AluFrame
KODA ARTIKLA:
WH110AX
PISALNA POVRŠINA:
mere z okvirjem 120 x 300 cm (višina x širina).
Lakirana pločevina v beli barvi,
primerna za uporabo magnetkov.
NEGA:
za POPOLNO BELINO uporabite suho ali vlažno krpico iz mikrovlaken (angl. Microfibre), v najhujših primerih pa tablo popršite s čistilom za Piši-Briši bele table in nato takoj obrišite z mikrovlakensko krpico. Če čistila nimate v večini primerov zadostuje že navadna voda ter omenjena krpica.
NAMEMBNOST:
za ŠOLO, PISARNO ali DOM.
Uporaba Piši-Briši markerjev za hitro in enostavno (suho) brisanje z magnetno gobico,
pritrjevanje papirja na pisalno površino z uporabo magnetkov.
Bele table so namenjene rabi v notranjih prostorih zaradi optimalne berljivosti teksta pri srednji svetlosti prostora. Močno sonce in zelo vlažni prostori lahko napihnejo polnilo pod pisalno površino.
MONTAŽA:
1. korak: pritrditev konzol (6x) iz pribora table na steno, zgornje ne privijačite čisto do konca, toliko da so še vedno premične,
2. korak: tablo se postavi na spodnje stenske konzole, jo prisloni k steni in zgornje konzole potisne navzdol tako, da vseh šest trdno objame aluminijasti okvir.
Pozicija table na steni je v ležeči poziciji.
ARTIKEL VSEBUJE:
belo magnetno tablo s 30cm alu poličko ter 6-imi konzolami s priloženimi vijaki in vložki za stensko montažo, v dodanemu priboru pa so še 4-je Piši-Briši markerji v črni, modri, rdeči in zeleni barvi, magnetna gobica z dvema filcema, sprej čistilo za belo pisalno površino ter magnetki (barva, velikost in količina žal ni določna!).
DODATNO:
stojalo ST 120.

MERE in TEŽE:
višina table skupaj z okvirjem = 120 cm,
širina table skupaj z okvirjem = 300 cm,
globina okvirja table = 17 mm (PVC kotnik = 20 mm),
teža table = 20.4 kg.
GARANCIJA:
splošna 2,
funkcionalna 10 let (Piši-Briši funkcija na pisalni površini).

Teža 26,8 kg
Dimenzije 309 × 6 × 129 cm
MERE

120 cm, 300 cm