rocada OL Štiristrani mobilni PANO 55x235cm SkinCube NBT-6876S4

360,88  40%

OUTLET 40 Rocada mobilni AKTIVNOSTNI PLANER na kolescih SkinCube s štirimi pisalnimi površinami 55x235cm za suhobrisne Piši-Briši markerje in magnetke.

NA ZALOGI LE ŠE: 2

Dostava je 29.04 € (vključuje 5.24 € DDV)

Šifra: NBT-6876S4
EAN: 8427951687609
Kategorije: , , Brand:
Naši svetovalci bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od PON. do ČET. med 9:00 in 15:00 uro, v PET. med 9:00 in 12:00 uro na telefonski številki (01) 500 13 62

OSEBNI PREVZEM ali DOSTAVA

Za hitro dostavo poskrbimo sami ali pa vam preko našega partnerja, Pošte Slovenije.

DOLGOLETNE ZADOVOLJNE STRANKE

Že vse od samega začetka preko 30 let nazaj se trudimo za zadovoljstvo naših strank ter kupcev!

SKINCUBE štiristranska samostoječa bela magnetna tabla – mobilni aktivnostni planer španske blagovne znamke ROCADA je namenjena izmenjavi informacij za aktivnosti, ki potekajo v organizacijah in potrebujejo hipno razrešitev. 

Pisalna površina je namenjena pisanju s Piši-Briši markerji ter suhemu brisanju napisanega z magnetno gobico, omogoča pa tudi pritrjevanje papirja z magnetki. Za čiščenje se nikakor ne sme uporabljati običajnih gospodinjskih čistilnih sredstev, ki vsebujejo alkohol ali trde abrazivne delce (za steklo ali keramiko, razne razmaščevalce, poleg teh pa odsvetujemo še uporabo navadnega papirja ali grobih papirnatih brisačk)!  

PISALNA POVRŠINA:
 mere 4x 55 x 235 cm (Š x V),
 jeklena osnova, prašno lakirana v beli barvi, nato pritrjena na ogrodje iz mediapan lesene struture (MDF – lesena vlakna z dodano smolo za robustnost).
Piši-Briši FUNKCIJA:
 če na pisalni površini po suhemu brisanju z magnetno gobico ostajajo “sence” Piši-Briši markerjev, je za to v 99% primerov kriv filc na magnetni gobici, ker enostavno ni dovolj vpojen, bodisi zaradi zamazanosti s prahom posušenega markerja (za čiščenje se uporablja voda z milnico), bodisi zaradi preagresivnega črnila Piši-Briši markerjev (starost ali njihova zmeraj ena in ista lega).  
 Dejstvo je, da pisalna površina magnetne table vsake toliko časa potrebuje tudi temeljito čiščenje (namenska ČISTILA za BELE MAGNETNE TABLE), če tega ni pri roki pa dostikrat zadostuje tudi navadna VODA (mokra gospodinjska gobasta krpa za gladke površine) ali MIKROVLAKENSKA KRPICA, ki se jo dobi v vsaki navadni trgovini. V primeru napačne uporabe alkoholnega markerja za papir ali karton nudimo posebno Forte čistilo (šifra artikla je AS107).
NAMEMBNOST:
 Aktivnostni planerji so namenjeni hitremu in učinkovitemu razreševanju situacij v organizacijah z vizualno izmenjavo informacij. 
MONTAŽA:
 hitra in enostavna z natikanjem ene polovice na drugo, nato pritrditev 4-ih kolesc z zavorami.
ARTIKEL VSEBUJE:
 aktivnostni planer, 4 kolesca z zavorami. 
DODATNO:
 dokup Piši-Briši markerjev in magnetne gobice, magnetkov ipd.  

MERE in TEŽE:
 velikost = 57 x 55 x 245 cm (Š x D x V),
 teža z embalažo = 40 kg. 
GARANCIJA:
 splošna 2,
 funkcionalna 5 let (Piši-Briši funkcija na pisalni površini).

Teža 40 kg
Dimenzije 130 × 120 × 80 cm