rocada OL BELA magnetna TABLA 100x150cm SkinBoard PRO KOMPLET RD-6521X

145,42  20%

Rocada BELA TABLA SkinBoard PRO 100x150cm z LAMINIRANO pisalno površino za dodatno zaščito pri uporabi suhobrisnih Piši-Briši markerje ali magnetkov. Pribor za montažo s 4-imi stenskimi konzolami ter POLIČKA za markerje.

NA ZALOGI LE ŠE: 12

Dostava je 9.88 € (vključuje 1.78 € DDV)

Šifra: RD-6521X
EAN: 8427951652058
Kategoriji: , Brand:
Naši svetovalci bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od PON. do ČET. med 9:00 in 15:00 uro, v PET. med 9:00 in 12:00 uro na telefonski številki (01) 500 13 62

OSEBNI PREVZEM ali DOSTAVA

Za hitro dostavo poskrbimo sami ali pa vam preko našega partnerja, Pošte Slovenije.

DOLGOLETNE ZADOVOLJNE STRANKE

Že vse od samega začetka preko 30 let nazaj se trudimo za zadovoljstvo naših strank ter kupcev!

SKIN PRO bela magnetna tabla španske blagovne znamke ROCADA je z LAMINACIJO pisalne površine namenjena kontinuirani uporabi v šolah ali sejnih sobah z montažo na steno, lahko pa tudi na NBT-6875 stojalo. Patentirana multifunkcionalna panelna zasnova, ki ne potrebuje aluminijastega okvirja, kot je to pri običajnih tablah, z namenom dodajanja poljubnega števila tabel istega tipa z minimalnim, skoraj nevidnim razmakom med njimi za efekt neskončne table.

Pisalna površina je namenjena pisanju s Piši-Briši markerji ter suhemu brisanju napisanega z magnetno gobico, omogoča pa tudi pritrjevanje papirja z magnetki. Za čiščenje se nikakor ne sme uporabljati običajnih gospodinjskih čistilnih sredstev, ki vsebujejo alkohol ali trde abrazivne delce (za steklo ali keramiko, razne razmaščevalce, poleg teh pa odsvetujemo še uporabo navadnega papirja ali grobih papirnatih brisačk)! Tabli je priložen montažni pribor ter odstranljiva polička za markerje, v kompletu pa so še Piši-Briši markerji v 4-ih barvah, magnetna gobica za suho brisanje, sprej čistilo za popolno belino pisalne površine ter magnetki za papir (količina, barva in velikost na sliki so simbolični!). V kompletu je še črna oglasna tabla z merami 31x115cm iz pene za pripenjanje letakov z bucikami – lahko jo pritrdite na samo tablo s priloženimi magnetnimi trakovi ali pa direktno na steno.

PISALNA POVRŠINA:
mere 100 x 150 cm,
ležeča ali pokončna postavitev table,
jeklena osnova, prašno lakirana v beli barvi, s končnim zaščitnim slojem iz PLASTIKE.
Piši-Briši FUNKCIJA:
če na pisalni površini po suhemu brisanju z magnetno gobico ostajajo “sence” Piši-Briši markerjev, je za to v 99% primerov kriv filc na magnetni gobici, ker enostavno ni dovolj vpojen, bodisi zaradi zamazanosti s prahom posušenega markerja (za čiščenje se uporablja voda z milnico), bodisi zaradi preagresivnega črnila Piši-Briši markerjev (starost ali njihova zmeraj ena in ista lega).
Dejstvo je, da pisalna površina magnetne table vsake toliko časa potrebuje tudi temeljito čiščenje (namenska ČISTILA za BELE MAGNETNE TABLE), če tega ni pri roki pa dostikrat zadostuje tudi navadna VODA (mokra gospodinjska gobasta krpa za gladke površine) ali MIKROVLAKENSKA KRPICA, ki se jo dobi v vsaki navadni trgovini. V primeru napačne uporabe alkoholnega markerja za papir ali karton nudimo posebno Forte čistilo (šifra artikla je AS107).
NAMEMBNOST:
Bele table so namenjene uporabi v notranjih prostorih zaradi optimalne berljivosti teksta pri srednji svetlosti prostora.
MONTAŽA:
1. korak: označitev pritrditvenih točk na steno s pomočjo priložene kartonaste šablone,
2. korak: izvrtanje lukenj v steno, vstavitev stenskih vložkov in privijačenje magnetnih konzol,
3. korak: fiksiranje table na stenske magnetne konzole.
POLIČKA je v obeh primerih postavitve table pritrjena na njenemu spodnjemu robu (uporaba poličke ni obvezna).
ARTIKEL VSEBUJE:
belo magnetno tablo, črno oglasno tablo 75x115cm, poličko za markerje, magnetne konzole z vijaki ter vložki za stensko montažo, v dodanem začetnem kompletu pa še 4 Piši-Briši markerje v črni, modri, rdeči in zeleni barvi, magnetno gobico, sprej čistilo za belo pisalno površino ter magnetke (količina, barva in velikost na sliki je simbolična!).
DODATNO:
za postavitev na stojalo potrebujete še artikel pod šifo NBT-6875.

MERE in TEŽE:
velikost = 100 x 150 cm,
debelina table = 1 cm,
teža table = 8.9 kg.
GARANCIJA:
splošna 2,
funkcionalna 15 let (Piši-Briši funkcija na pisalni površini).

Teža 16,1 kg
Dimenzije 158 × 5 × 108 cm