rocada OL BELA magnetna TABLA 75x115cm IDEJA SkinBoard NBT-6460WT

83,45  40%

OUTLET 40 Rocada BELA TABLA SkinShape 75x115cm z obrisom žarnice kot simbolnim mestom zapisovanja idej. Uporaba suhobrisnih Piši-Briši markerjev ali magnetkov za pritrjevanje listkov, dodan pribor za montažo ter 40cm POLIČKA.

NA ZALOGI LE ŠE: 2

Dostava je 8.00 € (vključuje 1.44 € DDV)

Šifra: NBT-6460WT
EAN: 8427951646095
Kategoriji: , Brand:
Naši svetovalci bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od PON. do ČET. med 9:00 in 15:00 uro, v PET. med 9:00 in 12:00 uro na telefonski številki (01) 500 13 62

OSEBNI PREVZEM ali DOSTAVA

Za hitro dostavo poskrbimo sami ali pa vam preko našega partnerja, Pošte Slovenije.

DOLGOLETNE ZADOVOLJNE STRANKE

Že vse od samega začetka preko 30 let nazaj se trudimo za zadovoljstvo naših strank ter kupcev!

SkinShape bela magnetna tabla z obrisom žarnice španske blagovne znamke ROCADA je namenjena občasni uporabi v pisarni ali sejni sobi z montažo na steno. 

Pisalna površina je namenjena pisanju s Piši-Briši markerji ter suhemu brisanju napisanega z magnetno gobico, omogoča pa tudi pritrjevanje papirja z magnetki. Za čiščenje se nikakor ne sme uporabljati običajnih gospodinjskih čistilnih sredstev, ki vsebujejo alkohol ali trde abrazivne delce (za steklo ali keramiko, razne razmaščevalce, poleg teh pa odsvetujemo še uporabo navadnega papirja ali grobih papirnatih brisačk)! Tabli je priložen montažni pribor ter odstranljiva polička za markerje

PISALNA POVRŠINA:
 mere 75 x 115 cm,
 poševna postavitev table zaradi poličke,
 jeklena osnova, prašno lakirana v beli barvi.
Piši-Briši FUNKCIJA:
 če na pisalni površini po suhemu brisanju z magnetno gobico ostajajo “sence” Piši-Briši markerjev, je za to v 99% primerov kriv filc na magnetni gobici, ker enostavno ni dovolj vpojen, bodisi zaradi zamazanosti s prahom posušenega markerja (za čiščenje se uporablja voda z milnico), bodisi zaradi preagresivnega črnila Piši-Briši markerjev (starost ali njihova zmeraj ena in ista lega).  
 Dejstvo je, da pisalna površina magnetne table vsake toliko časa potrebuje tudi temeljito čiščenje (namenska ČISTILA za BELE MAGNETNE TABLE), če tega ni pri roki pa dostikrat zadostuje tudi navadna VODA (mokra gospodinjska gobasta krpa za gladke površine) ali MIKROVLAKENSKA KRPICA, ki se jo dobi v vsaki navadni trgovini. V primeru napačne uporabe alkoholnega markerja za papir ali karton nudimo posebno Forte čistilo (šifra artikla je AS107).
NAMEMBNOST:
 Bele table so namenjene uporabi v notranjih prostorih zaradi optimalne berljivosti teksta pri srednji svetlosti prostora. 
MONTAŽA:
 1. korak: označitev pritrditvenih točk na steno s pomočjo priložene kartonaste šablone,
 2. korak: izvrtanje lukenj v steno, vstavitev stenskih vložkov in privijačenje magnetnih konzol,
 3. korak: fiksiranje table na stenske magnetne konzole.
ARTIKEL VSEBUJE:
 belo magnetno tablo, 40cm poličko za markerje, magnetne konzole z vijaki ter vložki za stensko montažo. 
DODATNO:
 dokup začetnega kompleta kompleta z magnetno gobico, markerji, magnetki in čistilnimi sredstvi.  

MERE in TEŽE:
 velikost = 75 x 115 cm,
 debelina table = 1 cm,
 teža table = 5 kg. 
GARANCIJA:
 splošna 2,
 funkcionalna 5 let (Piši-Briši funkcija na pisalni površini).

Teža 8,15 kg
Dimenzije 124 × 84 × 3 cm