rocada OL mobilni FLIPCHART 99x67cm Natural s priborom RD-N618X

159,21  50%

OUTLET 50 Rocada mobilen FLIPCHART Natural 99x67cm na KOLESCIH s hitro pretvorbo v mizico na pisalni površini za suhobrisne Piši-Briši markerje in magnetke + 20-listni BLOK papirja, POLIČKA za markerje, 4-je barvni MARKERJI, magnetna GOBICA, ČISTILO idr.

NA ZALOGI LE ŠE: 1

Dostava je 5 € (vključuje 0.9 € DDV)

Šifra: RD-N618X
EAN: 3830031048033
Kategoriji: , Brand:
Naši svetovalci bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od PON. do ČET. med 9:00 in 15:00 uro, v PET. med 9:00 in 12:00 uro na telefonski številki (01) 500 13 62

OSEBNI PREVZEM ali DOSTAVA

Za hitro dostavo poskrbimo sami ali pa vam preko našega partnerja, Pošte Slovenije.

DOLGOLETNE ZADOVOLJNE STRANKE

Že vse od samega začetka preko 30 let nazaj se trudimo za zadovoljstvo naših strank ter kupcev!

Natural MOBILNI FLIPCHART španske blagovne znamke ROCADA ima blok papirja in pod njim belo magnetno pisalno površino za hitro in enostavno brisanje Piši-Briši markerjev z magnetno gobico, omogoča pa tudi pritrjevanje odtrganega papirja na teleskopski roki. Z nagnjenjem table za 90° nastane vodoravna površina, ki jo lahko uporabite kot mizico ali projekcijski voziček s prilagodljivo višino. Za naravni videz je podlaga pisalne površine iz lesa s hrastovim furnirjem. 

Lakirana pisalna površina omogoča dolgoletno neproblematično uporabo z redno nego, zahteva pa pazljivost pri uporabljenih čistilnih sredstvih. Tabla ima v osnovi prilagodljivo flipchart letev za pritrditev bloka papirja, teleskopsko roko za odtrgane kose papirja, poličko za markerje ter 20-listni blok papirja, v kompletu pa so še Piši-Briši markerji in magnetna gobica za suho brisanje, sprej čistilo za popolno belino pisalne površine ter magnetki za pritrjevanje papirja (količina, barva in velikost na sliki je simbolična!)

IME ARTIKLA:
 Rocada Natural mobilni flipchart ali mizica 
KODA ARTIKLA:
 RD-N618X 
PISALNA POVRŠINA:
 mere z okvirjem 99 x 67 cm (višina x širina).
 Prašno lakirana pločevina v beli barvi,
 primerna za uporabo magnetkov. 
NEGA:
 na pisalni površini lahko po brisanju z magnetno gobico ostajajo maščobne (ali druge) sledi Piši-Briši markerjev. Ponavadi je razlog v premočnemu pigmentu črnila nekaterih proizvajalcev in premalo vpojnemu ali celo zapacanemu filcu na magnetni gobici. Včasih pa je lahko problem tudi v zgoščenemu črnilu postaranega markerja (nepravilna lega).
 Za ponovno popolno belino pisalne površine uporabite večnamensko krpo iz mikrovlaken (angleško microfibre s sestavo: 80% poliester, 20% poliamid), če le-ta ni na voljo pa Piši-Briši čistilo in gospodinjsko gobasto krpo (dostikrat zadostuje že navadna voda).
 Za čiščenje pisalne površine NE uporabljajte čistil za steklo ali kopalniških abrazivnih sredstev. Čistilo ne sme vsebovati alkohola, barvnih razredčil, ali pa delovati kot brusilno sredstvo, tudi zato se kot čistilni medij na lakiranih tablah ne sme uporabljati papir ali grobih papirnatih brisačk. Piši-Briši funkcija je namreč nemogoča na spraskani tabli z matirano površino!!! 
NAMEMBNOST:
 za SEJNO SOBO, ŠOLO ali PISARNO s poljubnim premikanjem po prostoru, vsako od petih kolesc ima zavoro.
 Uporaba Piši-Briši markerjev za hitro in enostavno (suho) brisanje z magnetno gobico.
 Pritrjevanje bloka papirja s pomočjo prilagodljive flipchart letve na vrhu table (razmak med kljukicama 25 – 50 cm) ter pripenjanje odtrganih (popisanih) listov na iztegljivo roko.
 Bele table in flipcharti so namenjeni rabi v notranjih prostorih zaradi optimalne berljivosti teksta pri srednji svetlosti prostora. 
ARTIKEL VSEBUJE:
 mobilno belo magnetno tablo, prilagodljivo flipchart letev, teleskopsko roko, poličko za markerje ter 20-listni blok papirja, Piši-Briši markerje, magnetno gobico, sprej čistilo za belo pisalno površino in magnetke (količina, barva in velikost na sliki je simbolična!)
DODATNO:
 dokup 20-listnega bloka papirja v izmeri 90 x 65 cm za flipchart uporabo (RD-630). 

KATALOG:
 povezava na pdf
 
TEHNIČNI PODATKI:
 povezava na Rocadino spletno stran.
PIKTOGRAM z MERAMI:
 povezava na Rocadino spletno stran. 
NAVODILA ZA MONTAŽO:
 povezava na Rocadino spletno stran. 

MERE in TEŽE:
 višina pisalne površine = 99 cm,
 širina pisalne površine = 67 cm,
 prilagodljiva višina table od 160 do 200 cm,
 premer noge s kolesi = 62 cm,
 teža table = 21 kg. 
GARANCIJA:
 splošna 2,
 funkcionalna 10 let (Piši-Briši funkcija na pisalni površini).

Dimenzije 117,0000 × 77,0000 × 14,0000 cm