Alaskan MAKER PREDPASNIK No.325 opečnate barve 325TDS-U

65,88 

Alaskan MAKER 325TDS-U – Kuharski predpasnik, ki vam skrajša čas kuhanja. Je glavni pripomoček v kuhinji.

NA ZALOGI LE ŠE: 2

Dostava je 6.10 € (vključuje 1.1 € DDV)

Šifra: 325TDS-U
EAN: 3701188700633
Kategorija: Brand:
Naši svetovalci bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od PON. do ČET. med 9:00 in 15:00 uro, v PET. med 9:00 in 12:00 uro na telefonski številki (01) 500 13 62

OSEBNI PREVZEM ali DOSTAVA

Za hitro dostavo poskrbimo sami ali pa vam preko našega partnerja, Pošte Slovenije.

DOLGOLETNE ZADOVOLJNE STRANKE

Že vse od samega začetka preko 30 let nazaj se trudimo za zadovoljstvo naših strank ter kupcev!

Alaskan MAKER 325TDS-U – Kuharski predpasnik, ki vam skrajša čas kuhanja. Je glavni pripomoček v kuhinji.

Poslovite se od predpasnikov s smešnimi napisi in izgledom. Postavimo jih na stran in izberimo pristnost namesto smešnosti. Lepota. Višji nivo. Eleganca. Barvitost. Kakopak!

Robusten in čvrst kot kokos!  Odločili smo se za vintage bombažno platno s spranim učinkom, da bi dobili predpasnik, čvrst kot kokos. Kombinirali smo ga z 20 % poliestrom – posebej izbranega zaradi njegove trdnosti in trajnosti. Ta polibombaž omogoča, da je tkanina gladka na dotik in pralna v pralnem stroju, ne da bi pri tem izgubila kakovost. Za popoln videz je predpasnik podložen, šivi pa so ojačani z zakovicami. Zagotovilo, da je to predpasnik, ki bo trajal leta in leta.

Usnje v kuhinji. Za trakove smo izbrali polnozrnato usnje, najbolj surovo in plemenito usnje. Super robusten in enostaven je za nego zahvaljujoč rastlinskemu strojenju. Tudi tokrat smo izbrali najboljše materiale. Zaradi usnja je predpasnik št. 325 popoln pripomoček za vse vaše kuharske podvige.

Vse kar potrebujete je na dosegu roke. Za tiste, ki vedno izgubljate kuhinjsko krpo, je rešitev predpasnik št. 325. Praktični žepi za vaš pametni telefon in vaše osnovne potrebščine, z zanko za obešanje kuhinjske krpe.

Lepo in praktično: sta dve bistveni lastnosti tega predpasnika. Udobno: izberete lahko sistem trakov, ki vam je ljubši glede na vaš hobi. Bodisi prekrižani trakovi na hrbtu, zaradi katerih teža predpasnika leži na vaših ramenih. Ali ovratni trak in zavezovanje za pas, ki se zelo hitro zavežeta. Zelo prijeten za nošenje, zahvaljujoč usnjem, ki je podložen z bombažnim trakom. Prepričani smo, da ga boste pozabili sleči!

Vsak zna kuhati! Natančno smo preučili velikost kuhalnega predpasnika št. 325, da ga je mogoče prilagoditi vsakomur. Je ene velikosti, tako da se lahko prilega vsem postavam in vsem spolom.

Nega: Ves dan ste kuhali obrok s predpasnikom. Verjetno bo do konca dneva umazan. Ampak naj vas to ne skrbi! Preprosto poskrbite za svoj predpasnik: kuhinjski predpasnik št. 325 je pralen v pralnem stroju pri 40°. Zahvaljujoč poliestru ne zbledi. Prav tako se posuši na zraku brez mečkanja. Osredotočite se na svoje kuharske sposobnosti in postrezite svojim gostom ;).

Opozorilo: ne pozabite odpeti usnjenih trakov in ne uporabljajte belila, škoda bi bilo poškodovati tako lep predpasnik.

Ni samo predpasnik za v kuhinjo! Predpasnik št. 325 ni samo kuharski predpasnik. Popolnoma ustreza vsem hobijem, bodisi vrtnarjenju, v delavnici ali okrog žara. Naj bo vaša ustvarjalnost svobodna!

IME ARTIKLA:
Alaskan MAKER 325TDS-U PREDPASNIK.
KODA ARTIKLA:
No.325 opečnate barve
NAMEMBNOST:
Osnovni pripomoček mojstov.
ARTIKEL VSEBUJE:
Predpasnik opečnate barve ter vrvico v srhanjevalni vrečki.
DODATNO:
Dokup dodatnih trakov.
Logistične MERE in TEŽE:
Dimenzija 69 x 85 cm;

teža 0.350 kg.

Teža 0,350 kg
Dimenzije 69 × 2 × 85 cm
MERE

predpasnik, opečnata barva