Ne spreglejte

Securit KREDNA TABLA Silhouette z dnevi v tednu FBPLAN

Securit® TEDENSKI PLANER na ČRNI TABLI Silhouette 45x30cm s pisalno površino za mokrobrisne markerje s tekočo kredo + pribor za montažo ter BEL marker.
Proizvajalec: Securit®
Cena:
Prodajna cena: 18,30 €
Cena brez DDV: 15,00 €
DDV: 3,30 €
Izdelek na zalogi
Opis

Tedenski ORGANIZER nizozemske blagovne znamke Securit® je namenjen pisanju opomnikov s kredamarkerji ali pa obešanju ključev na kljukico. 

Črna tabla ima gladko površino iz lakiranega in obstojnega melamina za markerje s tekočo kredo, ki se jih briše z mokro krpo. V kompletu s tablo je bel kredamarker in samolepilni trakovi za hitro in enostavno pritrditev na katerokoli ravno površino, ker pa so na "ježek" princip, lahko tablo potegnete s stene in jo uredite na mizi ali pultu. 

IME ARTIKLA: 
 Securit® tedenski organizer 
KODA ARTIKLA: 
 FBPLAN 
NAMEMBNOST:
 stenski organizator s predelki za vsak dan v tednu. 
ARTIKEL VSEBUJE:
 črno tablo z 8-mi predelki in dvema kljukicama za obešanje, 1 kredamarker, ter samolepilne trakove za stensko pritrditev. 
DODATNO: 
 dokup dodatnih bucik. 

MERE in TEŽE:
 širina table = 30 cm, 
 višina table = 45 cm, 
 debelina table = 0.3 cm, 
 teža table = 0.14 kg.

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne. Od nadvoza Obvoznice pri Viba filmu smo oddaljeni 500m (naravnost z Litostrojske ceste).

Informacije in kontakt

sample(01) 500 13 62

sampleTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

INŽENIRING PLUS d.o.o.
Stegne 21c
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek - Četrtek: 7:30 - 15:30,          Petek: 7:30 - 13:00.

Cenjene stranke obveščamo, da smo veleprodaja (nakup po predračunu), s plačilom preko mobilnega klika ali na bližnji banki lahko celoten postopek nakupa uredimo v 5-ih minutah. Ker razstavna soba v naši pisarni predstavlja samo del naše obsežne zaloge, vam priporočamo telefonsko najavo v izogib čakanju pri ogledu artikla.

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno! Za vstop v naše prostore se zahteva izpolnjevanje PCT pogoja, ogled produktov samo s predhodno najavo.