Ne spreglejte

Securit KREDNE TABLE + iz PLUTE Silhouette z obliko HEKSAGONA FBCBHEX

Securit® stenski OPOMNIK iz ŠTIRIH šesterokotnih tablic za uporabo mokrobrisnih markerjev s tekočo kredo in TREH heksagonalnih tablic iz PLUTE za pripenjanje papirja na njeno površino z bucikami + samolepilni trakovi za montažo, BEL marker ter šest bucik.
Proizvajalec: Securit®
Cena:
Prodajna cena: 17,08 €
Cena brez DDV: 14,00 €
DDV: 3,08 €
Izdelek na zalogi
Opis

Stenski ORGANIZER v SATOVJU nizozemske blagovne znamke Securit® je namenjen pisanju opomnikov s kredamarkerji ali pa pripenjanju stvari s čustveno noto na vidno mesto. 

Črne table imajo gladko površino iz lakiranega in obstojnega melamina za markerje s tekočo kredo, ki se jih briše z mokro krpo, table iz plute za pripenjanje pa imajo površino pridobljeno z obdelavo skorje hrasta plutovca. V kompletu s tablami je bel kredamarker in bucike za pripenjanje (6x). Vse table imajo samolepilne trakove za hitro in enostavno pritrditev na katerokoli ravno površino, ker pa so na "ježek" princip, lahko posamezno tablo potegnete s stene in jo uredite na mizi ali pultu

IME ARTIKLA: 
 Securit® stenski organizer v satovju 
KODA ARTIKLA: 
 FBCBHEX 
NAMEMBNOST:
 stenski opomnik ali organizator lahkih predmetov. Ali pa samo za zabavo... 
ARTIKEL VSEBUJE:
 4 črne table, 3 table iz plute, 1 kredamarker, 6 bucik in samolepilne trakove za stensko pritrditev. 
DODATNO: 
 dokup dodatnih bucik. 

MERE in TEŽE:
 širina posamezne table = 15.5 cm, 
 višina posamezne table = 18 cm, 
 debelina posamezne table = 0.3 cm, 
 teža posamezne table = 0.05 kg.

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne. Od nadvoza Obvoznice pri Viba filmu smo oddaljeni 500m (naravnost z Litostrojske ceste).

Informacije in kontakt

sample(01) 500 13 62

sampleTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

INŽENIRING PLUS d.o.o.
Stegne 21c
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek - Četrtek: 7:30 - 15:30,          Petek: 7:30 - 13:00.

Cenjene stranke obveščamo, da smo veleprodaja (nakup po predračunu), s plačilom preko mobilnega klika ali na bližnji banki lahko celoten postopek nakupa uredimo v 5-ih minutah. Ker razstavna soba v naši pisarni predstavlja samo del naše obsežne zaloge, vam priporočamo telefonsko najavo v izogib čakanju pri ogledu artikla.

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno! Za vstop v naše prostore se zahteva izpolnjevanje PCT pogoja, ogled produktov samo s predhodno najavo.