Ne spreglejte

ČRNA TABLA - zapična Securit® Silhouette Stick - puščica FBSARROW

Securit® vodoodporna ČRNA USMERJEVALNA PUŠČICA Silhouette 67x49cm na zapični PALICI z obojestransko pisalno površino za mokrobrisne markerje s tekočo kredo + BEL marker.
Proizvajalec: Securit®
Cena:
Prodajna cena: 15,86 €
Cena brez DDV: 13,00 €
DDV: 2,86 €
Izdelek na zalogi
Opis

Silhouette usmerjevalna puščica na palici je odlična rešitev za usmerjevalne oznake, ki se jih s konico palice zapiči v katerokoli mehko površino. Precizno izrezane oblike predmetov ali živali iz močne in fleksibilne mase, po katerih se piše z markerji s tekočo kredo, in to na obeh straneh.

IME ARTIKLA:
 Securit Silhouette USMERJEVALNA PUŠČICA na PALICI.
KODA ARTIKLA:
 FBSARROW
NAMEMBNOST:
 Usmerite svoje stranke na pravo pot.
ARTIKEL VSEBUJE:
 Usmerjevalno puščico na priostreni palici in bel marker s tekočo kredo.
DODATNO:
 -
MERE in TEŽE:
 Dimenzije 67 x 49.2 x 0.2 cm;
 teža 0.3 kg.

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne. Od nadvoza Obvoznice pri Viba filmu smo oddaljeni 500m (naravnost z Litostrojske ceste).

Informacije in kontakt

sample(01) 500 13 62

sampleTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

INŽENIRING PLUS d.o.o.
Stegne 21c
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek - Četrtek: 7:30 - 15:30,          Petek: 7:30 - 12:00.

Cenjene stranke obveščamo, da smo veleprodaja (nakup po predračunu), s plačilom preko mobilnega klika ali na bližnji banki lahko celoten postopek nakupa uredimo v 5-ih minutah. Ker razstavna soba v naši pisarni predstavlja samo del naše obsežne zaloge, vam priporočamo telefonsko najavo v izogib čakanju pri ogledu artikla.

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno! Smo odprti in imamo normalni delovni čas, ogled izdelkov pa zaradi trenutnih razmer v državi žal ni možen.