Ne spreglejte

BELA TABLA - stenska 60x90cm 2x3® Combo s PLUTO TCASC96

2x3® kombinirana BELA TABLA v alu okvirju 60x90cm s pisalno površino za suhobrisne Piši-Briši markerje in magnetke ter drugo polovico s PLUTO za pripenjanje papirja z bucikami + pribor za montažo, 30cm alu POLIČKA, črn MARKER ter trije rdeči MAGNETKI.
Proizvajalec: 2x3®
Cena:
Prodajna cena: 40,26 €
Cena brez DDV: 33,00 €
DDV: 7,26 €
Izdelek na zalogi
Opis

Combo bela magnetna tabla in oglasna tabla s pluto evropske blagovne znamke 2x3® ima lakirano pisalno površino za hitro in enostavno brisanje Piši-Briši markerjev z magnetno gobico, omogoča pa tudi pritrjevanje papirja z magnetki ter na pluti z bucikami ali risalnimi žebljički. Namenjena je stabilni pritrditvi na steno preko kotnikov z odstranljivimi pokrovčki na njenemu aluminijastemu okvirju. 

Lakirana pisalna površina omogoča dolgoletno neproblematično uporabo z redno nego, zahteva pa pazljivost pri uporabljenih čistilnih sredstvih. Tabli je priložen montažni pribor, Piši-Briši marker ter 30 cm alu polička za markerje

IME ARTIKLA:
 2x3® Combo BELA magnetna tabla IN OGLASNA TABLA s pluto 
KODA ARTIKLA:
 TCASC96 
PISALNA POVRŠINA:
 mere z okvirjem 60 x 45 cm (višina x širina).
 Lakirana pločevina v beli barvi,
 primerna za uporabo magnetkov. 
NEGA:
 na pisalni površini lahko po brisanju z magnetno gobico ostajajo maščobne (ali druge) sledi Piši-Briši markerjev. Ponavadi je razlog v premočnemu pigmentu črnila nekaterih proizvajalcev in premalo vpojnemu ali celo zapacanemu filcu na magnetni gobici. Včasih pa je lahko problem tudi v zgoščenemu črnilu postaranega markerja (nepravilna lega).
 Za ponovno popolno belino pisalne površine uporabite večnamensko krpo iz mikrovlaken (angleško microfibre s sestavo: 80% poliester, 20% poliamid), če le-ta ni na voljo pa Piši-Briši čistilo in gospodinjsko gobasto krpo (dostikrat zadostuje že navadna voda).
 Za čiščenje pisalne površine NE uporabljajte čistil za steklo ali kopalniških abrazivnih sredstev. Čistilo ne sme vsebovati alkohola, barvnih razredčil, ali pa delovati kot brusilno sredstvo, tudi zato se kot čistilni medij na lakiranih tablah ne sme uporabljati papir ali grobih papirnatih brisačk. Piši-Briši funkcija je namreč nemogoča na spraskani tabli z matirano površino!!! 

POVRŠINA S PLUTO:
 mere z okvirjem 60 x 45 cm (višina x širina),
 prostor za 4 liste A4 formata (297 x 210 mm). 
NAMEMBNOST:
 za PISARNO ali DOM.
 Uporaba Piši-Briši markerjev za hitro in enostavno (suho) brisanje z magnetno gobico,
 pritrjevanje papirja na pisalno površino z uporabo magnetkov ali bucikami in risalnimi žebljički na pluto.
 Bele table so namenjene rabi v notranjih prostorih zaradi optimalne berljivosti teksta pri srednji svetlosti prostora, oglasne table s pluto pa s namenjene pripenjanju papirja. 
MONTAŽA:
 1. korak: odstranitev pokrovčkov na okvirnih kotnikih in ustrezna označitev točk za vrtanje v steno (4x),
 2. korak: izvrtanje 4-ih lukenj, vstavitev stenskih vložkov za vijake,
 3. korak: prislonitev table k steni in pritrditev s priloženimi vijaki,
 4. korak: ponovna namestitev pokrovčkov na okvirnih kotnikih, da glave vijakov niso vidne.
 Pozicija table na steni je lahko pokončna ali ležeča. 
ARTIKEL VSEBUJE:
 kombinirano belo magnetno tablo in oglasno tablo s pluto, 30 cm alu poličko za markerje, montažni pribor, Piši-Briši marker ter tri magnetke. 
DODATNO:
 dokup Piši-Briši markerjev, magnetkov za papir, magnetne gobice za suho brisanje ali čistila za pisalno površino. 

MERE in TEŽE:
 višina table skupaj z okvirjem = 60 cm,
 širina table skupaj z okvirjem = 90 cm,
 globina okvirja table = 16 mm,
 teža table = 3.5 kg. 
GARANCIJA:
 splošna 2,
 funkcionalna 10 let (Piši-Briši funkcija na pisalni površini).

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne. Od nadvoza Obvoznice pri Viba filmu smo oddaljeni 500m (naravnost z Litostrojske ceste).

Informacije in kontakt

sample(01) 500 13 62

sampleTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

INŽENIRING PLUS d.o.o.
Stegne 21c
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek - Četrtek: 7:30 - 15:30,          Petek: 7:30 - 12:00.

Cenjene stranke obveščamo, da smo veleprodaja (nakup po predračunu), s plačilom preko mobilnega klika ali na bližnji banki lahko celoten postopek nakupa uredimo v 5-ih minutah. Ker razstavna soba v naši pisarni predstavlja samo del naše obsežne zaloge, vam priporočamo telefonsko najavo v izogib čakanju pri ogledu artikla.

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno! Smo odprti in imamo normalni delovni čas, ogled izdelkov pa zaradi trenutnih razmer v državi žal ni možen.