Najljubši izdelki

Piši-Briši TABLA - mobilna 100x150cm Rocada SkinBoard NBT-6875RL

Rocada Piši-Briši magnetna TABLA 100x150cm (s pisalno površino v različnih barvah) na STOJALU s KOLESI ter velika POLIČKA za MARKERJE.
Proizvajalec: Rocada
Cena:
Prodajna cena: 219,60 €
Cena brez DDV: 180,00 €
DDV: 39,60 €
Preveri rok dobave.
Opis

MOBILNA SkinBoard Piši-Briši magnetna tabla španske blagovne znamke ROCADA je namenjena samostoječi, mobilni uporabi in preseneča z domišljeno (patentirano) zasnovo brez okvirja ter minimalističnim dizajnom za zahtevnejše kupce. Stojalo omogoča montažo table na vsako stran, kar pri dokupljeni dodatni tabli (katerakoli SkinBoard tabla z merami 100x150cm) pomeni obojestransko uporabo. 

Prašno lakirana pisalna površina je namenjena hitremu in enostavnemu brisanju Piši-Briši markerjev z magnetno gobico, omogoča pa tudi pritrjevanje papirnatega materiala z magnetki. S pazljivostjo pri izbiri čistilnih sredstev je dolgoletna in neproblematična uporaba zagotovljena. Tabli je priložen montažni pribor ter polička za markerje, ki jo lahko pritrdite na spodnji rob table, ali pa tudi ne. 

IME ARTIKLA:
 Rocada SkinBoard mobilna tabla na kolesih
KODA ARTIKLA:
 NBT-6875RL
PISALNA POVRŠINA:
 mere 100 x 150 cm (višina x širina).
 Prašno lakirana pločevina v modri, roza ali zeleni barvi,
 primerna za uporabo magnetkov.
NEGA:
 na pisalni površini lahko po brisanju z običajno magnetno gobico ostajajo maščobne sledi Piši-Briši markerjev, ki jih umeten filc (preveč gladek in premalo grabljiv) enostavno ne more potegniti s površine table. Ponavadi smo priporočali uporabo posebnega čistila za Piši-Briši table, z razmahom prodaje mikrovlakenskih krp pa je za čiščenje in popolno belino površine najbolje uporabiti večnamensko krpo iz mikrovlaken (angleško microfibre s sestavo: 80% poliester, 20% poliamid), če le-ta ni na voljo pa Piši-Briši čistilo in gospodinjsko gobasto krpo (dostikrat zadostuje že navadna voda).
 Za čiščenje pisalne površine NE uporabljajte čistil za steklo ali kopalniških abrazivnih sredstev. Čistilo ne sme vsebovati alkohola, barvnih razredčil, ali pa delovati kot brusilno sredstvo, tudi zato se kot čistilni medij na lakiranih tablah ne sme uporabljati papir ali grobih papirnatih brisačk. Piši-Briši funkcija na spraskani tabli z matirano površino je okrnjena ali otežena!!! 
NAMEMBNOST:
 za ŠOLO, PISARNO ali DOM.
 Uporaba Piši-Briši markerjev za hitro in enostavno (suho) brisanje z magnetno gobico,
 pritrjevanje papirja na pisalno površino z uporabo magnetkov.
 Tabla je namenjena rabi v notranjih prostorih zaradi optimalne berljivosti teksta pri srednji svetlosti prostora.
MONTAŽA:
 1. korak: sestava stojala po priloženih navodilih,
 2. korak: tablo se nato pritrdi na stojalo.
ARTIKEL VSEBUJE:
 barvno magnetno tablo in stojalo na kolesih z zavoro.
DODATNO:
 možnost izdelave laminacijske samolepilne folije s potiskom po željah stranke,
 dokup dodatne table za drugo stran stojala (SkinBoard 100x150cm) ali flipchart letve z blokom papirja (NFP-6430R).

MERE in TEŽE:
 višina pisalne površine = 100 cm,
 širina pisalne površine = 150 cm,
 višina stojala = 187 cm,
 širina stojala = 150 cm,
 debelina cevi stojala = 5 cm,
 globina noge stojala = 55 cm,
 debelina table = 1 cm (debelina pločevine 0.7 mm),
 skupna teža = 31.5 kg.
GARANCIJA:
 splošna 2,
 funkcionalna 10 let (Piši-Briši funkcija na pisalni površini).

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne, in sicer v sivi poslovni stavbi, ki gleda na železniško progo proti Kranju. Od nadvoza severne obvoznice (Viba film) je oddaljena 500m, zavijete pa šele pri visoki reklami za Radio Ekspres (oranžne barve) in ne pri vhodu za Telekom Slovenije, ki je na drugi strani iste stavbe!

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno!