Najljubši izdelki

FlipChart LETEV za 90x65cm blok papirja Rocada SkinBoard NFP-6430R

Rocada FlipChart LETEV za SkinBoard TABLE + 20-listni blok papirja 90x65cm. Letev se zatakne za zgornji rob table brez alu okvirja.
Proizvajalec: Rocada
Cena:
Prodajna cena: 26,84 €
Cena brez DDV: 22,00 €
DDV: 4,84 €
Izdelek na zalogi
Opis

FlipChart LETEV z 20-listnim BLOKOM PAPIRJA španske blagovne znamke ROCADA je namenjena uporabi na pravokotnem robu Skin Board magnetnih tabel, ki presenečajo z domišljeno (patentirano) zasnovo brez okvirja ter minimalističnim dizajnom za zahtevnejše kupce, ki s skoraj nevidnim stikanjem dveh (ali več) tabel nudijo tudi možnost skupinske montaže, kar efektivno omogoča neskončno dimenzijo pisalne (magnetne) površine. 

FlipChart letev na neskončno magnetno tablo enostavno fiksira blok papirja za pisanje z markerji. FlipChart letvi je priložen 20-listni blok papirja

IME ARTIKLA:
 Rocada FLIPCHART LETEV za Skin Board magnetne table 
KODA ARTIKLA:
 NFP-6430R 
PISALNA POVRŠINA PAPIRJA:
 mere 90 x 65 cm (višina x širina) 
NAMEMBNOST:
 za ŠOLO, PISARNO ali DOM ter SPECIFIČNE KOMERCIALNE PROSTORE (telovadnica, fitnes, trgovina, čakalnica, proizvodnja), ki zahtevajo oblikovno nevtralno opremo.
 Uporaba markerjev ali drugih ustreznih pisal,
 pritrjevanje popisanega papirja na magnetno površino z uporabo magnetkov.
 Bela površina je namenjena rabi v notranjih prostorih zaradi optimalne berljivosti teksta pri srednji svetlosti prostora. 
MONTAŽA:
 1. korak: zataknitev letve za rob table,
 2. korak: pritrditev bloka papirja na kljukici FlipChart letve (papir ima predpripravljene luknje),
 3. korak: fiksiranje bloka papirja s kovinskim pokrovom FlipChart letve, ki omogoča tudi ravno trganje popisanega papirja. 
ARTIKEL VSEBUJE:
 flipchart letev ter 20-listni blok papirja. 
DODATNO:
 - 

MERE in TEŽE:
 višina bloka papirja = 90 cm,
 širina bloka papirja = 65 cm,
 debelina bloka papirja = 0.3 cm,
 teža bloka papirja = 0.9 kg (teža paketa 1.6 kg). 
GARANCIJA:
 splošna 2 leti.

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne, in sicer v sivi poslovni stavbi, ki gleda na železniško progo proti Kranju. Od nadvoza severne obvoznice (Viba film) je oddaljena 500m, zavijete pa šele pri visoki reklami za Radio Ekspres (oranžne barve) in ne pri vhodu za Telekom Slovenije, ki je na drugi strani iste stavbe!

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno. Srečno novo leto 2019!