Zanimivi artikli

BELA TABLA - mobilna 90x120cm Piši-Briši® Roto + ZAČETNI komplet MRW-601TX

Piši-Briši® mobilna BELA TABLA Roto 90x120cm na KOLESCIH z vrtljivo obojestransko pisalno površino za suhobrisne Piši-Briši markerje in magnetke + POLIČKA za markerje, 4-je barvni MARKERJI, magnetna GOBICA, ČISTILO za popolno belino ter barvni MAGNETKI za pritrjevanje papirja.
Proizvajalec: Piši-Briši®
Cena:
Prodajna cena: 153,72 €
Cena brez DDV: 126,00 €
DDV: 27,72 €
Izdelek na zalogi
Opis

MOBILNA bela magnetna tabla z dvostransko vrtljivo pisalno površino registrirane blagovne znamke Piši-Briši® ima lakirano pisalno površino za hitro in enostavno brisanje Piši-Briši markerjev z magnetno gobico, omogoča pa tudi pritrjevanje papirja z magneti. S srebrnim robustnim stojalom se jo lahko postavi kamorkoli, ker pa ima kolesca z zavorami je tudi poljubno premična. Tabla je vrtljiva tako naprej. kot tudi nazaj (prekucna za 180° ali 360°). 

Lakirana pisalna površina omogoča dolgoletno neproblematično uporabo z redno nego, zahteva pa pazljivost pri uporabljenih čistilnih sredstvih. Tabla ima po celotni širini poličko za markerje, v kompletu pa so še Piši-Briši markerji v 4-ih barvah, magnetna gobica za suho brisanje, sprej čistilo za popolno belino pisalne površine ter magnetki za pritrjevanje papirnatega materiala (količina, barva in velikost na sliki je simbolična!)

IME ARTIKLA:
 Piši-Briši® mobilna dvostranska in vrtljiva bela magnetna tabla na kolesih 
KODA ARTIKLA:
 MRW-601TX 
PISALNA POVRŠINA:
 mere z okvirjem 90 x 120 cm (višina x širina).
 Lakirana pločevina v beli barvi,
 primerna za uporabo magnetkov. 
NEGA:
 na pisalni površini lahko po brisanju z magnetno gobico ostajajo maščobne (ali druge) sledi Piši-Briši markerjev. Ponavadi je razlog v premočnemu pigmentu črnila nekaterih proizvajalcev in premalo vpojnemu ali celo zapacanemu filcu na magnetni gobici. Včasih pa je lahko problem tudi v zgoščenemu črnilu postaranega markerja (nepravilna lega).
 Za ponovno popolno belino pisalne površine uporabite večnamensko krpo iz mikrovlaken (angleško microfibre s sestavo: 80% poliester, 20% poliamid), če le-ta ni na voljo pa Piši-Briši čistilo in gospodinjsko gobasto krpo (dostikrat zadostuje že navadna voda).
 Za čiščenje pisalne površine NE uporabljajte čistil za steklo ali kopalniških abrazivnih sredstev. Čistilo ne sme vsebovati alkohola, barvnih razredčil, ali pa delovati kot brusilno sredstvo, tudi zato se kot čistilni medij na lakiranih tablah ne sme uporabljati papir ali grobih papirnatih brisačk. Piši-Briši funkcija je namreč nemogoča na spraskani tabli z matirano površino!!! 
NAMEMBNOST:
 za SEJNO SOBO, ŠOLO ali PISARNO s poljubnim premikanjem po prostoru, na dveh kolescih od štirih je zavora.
 Uporaba Piši-Briši markerjev za hitro in enostavno (suho) brisanje z magnetno gobico,
 pritrjevanje papirja na pisalno površino z uporabo magnetkov.
 Bele table so namenjene rabi v notranjih prostorih zaradi optimalne berljivosti teksta pri srednji svetlosti prostora. 
ARTIKEL VSEBUJE:
 belo magnetno tablo z mobilnim srebrnim stojalom, poličko za markerje, Piši-Briši markerje, magnetno gobico, sprej čistilo za belo pisalno površino in magnetke (količina, barva in velikost na sliki je simbolična!)
DODATNO:
 možnost izdelave laminacijske samolepilne folije s potiskom po željah stranke za eno ali obe strani pisalne površine,
 za uporabo bloka papirja kot pri FlipChartu je potrebno dokupiti Magnetno prilagodljivo FlipChart letev in ustrezen blok papirja (B04 ali B05 - 99 x 66 cm). 

MERE in TEŽE:
 višina table skupaj z okvirjem = 90 cm,
 širina table skupaj z okvirjem = 120 cm,
 višina stojala = 145 cm,
 širina stojala = 130 cm,
 globina stojala = 55 cm,
 teža table = 13.30 kg. 
GARANCIJA:
 splošna 2,
 funkcionalna 10 let (Piši-Briši funkcija na pisalni površini).

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne. Od nadvoza Obvoznice pri Viba filmu smo oddaljeni 500m (naravnost z Litostrojske ceste).

Informacije in kontakt

sample(01) 500 13 62

sampleTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

INŽENIRING PLUS d.o.o.
Stegne 21c
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek - Četrtek: 7:30 - 15:30,          Petek: 7:30 - 12:00.

Cenjene stranke obveščamo, da smo veleprodaja (nakup po predračunu), s plačilom preko mobilnega klika ali na bližnji banki lahko celoten postopek nakupa uredimo v 5-ih minutah. Ker razstavna soba v naši pisarni predstavlja samo del naše obsežne zaloge, vam priporočamo telefonsko najavo v izogib čakanju pri ogledu artikla.

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno! Cenjene stranke in poslovne partnerje obveščamo, da imamo v petek, 16.8.2019 zaprto zaradi kolektivnega dopusta!