Zanimivi artikli

BELA TABLA - mobilna 102x71cm 2x3® Office PRO TF18

2x3® mobilna BELA TABLA Office PRO 102x71cm na KOLESCIH s pisalno površino za suhobrisne Piši-Briši markerje in magnetke + obešanje papirja ter POLIČKA za markerje.
Proizvajalec: 2x3®
Cena:
Prodajna cena: 146,40 €
Cena brez DDV: 120,00 €
DDV: 26,40 €
Izdelek na zalogi
Opis

Office PRO RED mobilna bela magnetna tabla na trikraki nogi s kolesi evropske blagovne znamke 2x3® ima prilagodljivo flipchart letev za blok papirja in lakirano pisalno površino za hitro ter enostavno brisanje Piši-Briši markerjev z magnetno gobico. Namenjena je enostavnemu premikanju po prostoru. 

Lakirana pisalna površina omogoča dolgoletno neproblematično uporabo z redno nego, zahteva pa pazljivost pri uporabljenih čistilnih sredstvih. 

IME ARTIKLA:
 2x3® Office PRO RED mobilna bela magnetna tabla 
KODA ARTIKLA:
 TF18 
PISALNA POVRŠINA:
 mere 94 x 68 cm (višina x širina).
 Lakirana pločevina v beli barvi,
 primerna za uporabo Piši-Briši markerjev ali magnetkov. 
NEGA:
 na pisalni površini lahko po brisanju z magnetno gobico ostajajo maščobne (ali druge) sledi Piši-Briši markerjev. Ponavadi je razlog v premočnemu pigmentu črnila nekaterih proizvajalcev in premalo vpojnemu ali celo zapacanemu filcu na magnetni gobici. Včasih pa je lahko problem tudi v zgoščenemu črnilu postaranega markerja (nepravilna lega).
 Za ponovno popolno belino pisalne površine uporabite večnamensko krpo iz mikrovlaken (angleško microfibre s sestavo: 80% poliester, 20% poliamid), če le-ta ni na voljo pa Piši-Briši čistilo in gospodinjsko gobasto krpo (dostikrat zadostuje že navadna voda).
 Za čiščenje pisalne površine NE uporabljajte čistil za steklo ali kopalniških abrazivnih sredstev. Čistilo ne sme vsebovati alkohola, barvnih razredčil, ali pa delovati kot brusilno sredstvo, tudi zato se kot čistilni medij na lakiranih tablah ne sme uporabljati papir ali grobih papirnatih brisačk. Piši-Briši funkcija je namreč nemogoča na spraskani tabli z matirano površino!!! 
NAMEMBNOST:
 za ŠOLO, PISARNO ali KONFERENČNO DVORANO, vsako od treh kolesc ima zavoro.
 Uporaba Piši-Briši markerjev za hitro in enostavno (suho) brisanje z magnetno gobico.
 Pritrjevanje bloka papirja s pomočjo prilagodljive flipchart letve na vrhu table ter pripenjanje odtrganih (popisanih) listov na dve iztegljivi roki.
 Bele table so namenjene rabi v notranjih prostorih zaradi optimalne berljivosti teksta pri srednji svetlosti prostora. 
MONTAŽA - POSTAVITEV:
 večkratno sestavljanje artikla za prenašanje na različne lokacije ni priporočljivo, zato je najbolje nosilne vijake zategovati čim manjkrat in po občutku
ARTIKEL VSEBUJE:
 belo magnetno tablo s stojalom na kolesih z zavoro, prilagodljivo flipchart letev, fiksno poličko za markerje. 
DODATNO:
 dokup 20-listnega bloka papirja v izmeri 90 x 60 cm za flipchart uporabo (prazen - B04, z mrežo - B05) 

MERE in TEŽE:
 višina bele pisalne površine = 94 cm,
 širina bele pisalne površine = 68 cm,
 višina table = 102 cm,
 širina table = 71 cm,
 širina poličke za markerje = 71 cm,
 dolžina iztegljivih rok za odtrgane liste = 70 cm,
 nastavljiva višina 160 - 196 cm,
 fiksen naklon pisalne površine pod kotom 15°,
 teža table = 16 kg. 
GARANCIJA:
 splošna 2,
 funkcionalna 10 let (Piši-Briši funkcija na pisalni površini).

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne. Od nadvoza Obvoznice pri Viba filmu smo oddaljeni 500m (naravnost z Litostrojske ceste).

Informacije in kontakt

sample(01) 500 13 62

sampleTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

INŽENIRING PLUS d.o.o.
Stegne 21c
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek - Četrtek: 7:30 - 15:30,          Petek: 7:30 - 12:00.

Cenjene stranke obveščamo, da smo veleprodaja (nakup po predračunu), s plačilom preko mobilnega klika ali na bližnji banki lahko celoten postopek nakupa uredimo v 5-ih minutah. Ker razstavna soba v naši pisarni predstavlja samo del naše obsežne zaloge, vam priporočamo telefonsko najavo v izogib čakanju pri ogledu artikla.

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno! Cenjene stranke in poslovne partnerje obveščamo, da imamo v petek, 16.8.2019 zaprto zaradi kolektivnega dopusta!