Zanimivi artikli

BELA TABLA - stenska 28x43cm Piši-Briši® Piccola CWF1117L

Piši-Briši® BELA TABLA Piccola 28x43cm s pisalno površino za suhobrisne Piši-Briši markerje in magnetke + pribor za montažo s stenskima konzolama ali magnetni trakovi za pritrditev table na ravno kovinsko površino, črn MARKER, BUCIKE za pritrjevanje papirja na rob table ter prozorna MAGNETKA za pisalno površino.
Proizvajalec: Piši-Briši®
Cena:
Cena z DDV: 9,76 €
Prodajna cena: 8,30 €
Cena brez DDV: 6,80 €
Popust: -1,46 €
DDV: 1,50 €
Izdelek na zalogi
Opis

Picola bela magnetna tabla registrirane blagovne znamke Piši-Briši® ima lakirano pisalno površino za hitro in enostavno brisanje Piši-Briši markerjev z magnetno gobico, omogoča pa tudi pritrjevanje papirja z magnetki, lahko pa tudi z bucikami na stranicah. Namenjena je stabilni pritrditvi na steno s kovinskimi konzolami ali s priloženimi magnetnimi trakovi pri postavljanju na kovinsko površino. 

Lakirana pisalna površina omogoča dolgoletno neproblematično uporabo z redno nego, zahteva pa pazljivost pri uporabljenih čistilnih sredstvih. Tabli je priložen montažni pribor, Piši-Briši marker, 2 prozorna magneta in bucike za pripenjanje

IME ARTIKLA:
 Piši-Briši® bela magnetna tabla Picola 
KODA ARTIKLA:
 CWF1117L 
PISALNA POVRŠINA:
 mere z okvirjem 28 x 43 cm (višina x širina).
 Lakirana pločevina v beli barvi,
 primerna za uporabo magnetkov. 
NEGA:
 na pisalni površini lahko po brisanju z magnetno gobico ostajajo maščobne (ali druge) sledi Piši-Briši markerjev. Ponavadi je razlog v premočnemu pigmentu črnila nekaterih proizvajalcev in premalo vpojnemu ali celo zapacanemu filcu na magnetni gobici. Včasih pa je lahko problem tudi v zgoščenemu črnilu postaranega markerja (nepravilna lega).
 Za ponovno popolno belino pisalne površine uporabite večnamensko krpo iz mikrovlaken (angleško microfibre s sestavo: 80% poliester, 20% poliamid), če le-ta ni na voljo pa Piši-Briši čistilo in gospodinjsko gobasto krpo (dostikrat zadostuje že navadna voda).
 Za čiščenje pisalne površine NE uporabljajte čistil za steklo ali kopalniških abrazivnih sredstev. Čistilo ne sme vsebovati alkohola, barvnih razredčil, ali pa delovati kot brusilno sredstvo, tudi zato se kot čistilni medij na lakiranih tablah ne sme uporabljati papir ali grobih papirnatih brisačk. Piši-Briši funkcija je namreč nemogoča na spraskani tabli z matirano površino!!! 
NAMEMBNOST:
 za OTROKE in DOM.
 Uporaba Piši-Briši markerjev za hitro in enostavno (suho) brisanje z magnetno gobico,
 pritrjevanje papirja na pisalno površino z uporabo magnetkov ali bucikami na PVC stranicama.
 Bele table so namenjene rabi v notranjih prostorih zaradi optimalne berljivosti teksta pri srednji svetlosti prostora. 
MONTAŽA:
 1. STENSKA pritrditev: pritrditev priloženih konzol (2x) na steno, nato tablo nataknite na pritrjeni konzoli za aluminijast rob,
 2. MAGNETNA pritrditev: na zadnjo stran prilepite priložene magnetne trakove, nato tablo prislonite h kovinski površini.
 Pozicija table na steni je ležeča, na magnetni površini pa katerakoli. 
ARTIKEL VSEBUJE:
 belo magnetno tablo, 2 konzoli s priloženimi vijaki in vložki za stensko montažo, magnetne samolepilne ploščice, Piši-Briši črn marker, 2 prozorna magneta in bucike. 
DODATNO:
 dokup magnetne gobice. 

MERE in TEŽE:
 višina table skupaj z okvirjem = 28 cm,
 širina table skupaj z okvirjem = 43 cm,
 globina okvirja table = 10 mm (PVC kotnik = 15 mm),
 teža table = 0.5 kg. 
GARANCIJA:
 splošna 2.

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne. Od nadvoza Obvoznice pri Viba filmu smo oddaljeni 500m (naravnost z Litostrojske ceste).

Informacije in kontakt

sample(01) 500 13 62

sampleTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

INŽENIRING PLUS d.o.o.
Stegne 21c
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek - Četrtek: 7:30 - 15:30,          Petek: 7:30 - 12:00.

Cenjene stranke obveščamo, da smo veleprodaja (nakup po predračunu), s plačilom preko mobilnega klika ali na bližnji banki lahko celoten postopek nakupa uredimo v 5-ih minutah. Ker razstavna soba v naši pisarni predstavlja samo del naše obsežne zaloge, vam priporočamo telefonsko najavo v izogib čakanju pri ogledu artikla.

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno!