Ne spreglejte

STOJALO za DeLuxe stenske črne table Securit® - sv. rjava barva EZLTE165

Securit zložljivo 165cm STOJALO za Universal ČRNO KREDNO TABLO iz večslojno lakiranega trdega lesa v tikovi barvi za vsevremensko uporabo in tremi nastavljivimi višinami, z UV zaščito ter odpornostjo na praske.
Proizvajalec: Securit®
Cena:
Prodajna cena: 82,96 €
Cena brez DDV: 68,00 €
DDV: 14,96 €
Izdelek na zalogi
Opis

Stojalo, ki postavljeno na vidno mesto omogoča samostoječo rešitev za črno stensko tablo, z njeno pokončno ali ležečo lego ter večimi možnostmi višinske nastavitve. Trdi (eko)kavčukov les, večplastno lakiran za različne vremenske pojave (dež, sonce).

IME ARTIKLA:
 Securit zložljivo 165cm STOJALO.
KODA ARTIKLA:
 EZLTE165
NAMEMBNOST:
 Stenska črna kredna tabla lahko postane mobilna.
ARTIKEL VSEBUJE:
 Lakirano stojalo v tikovi barvi z višino 165cm in centralno verigo za stabilnost, primeren za table s širino večjo od 50 cm.
DODATNO:
 -
MERE in TEŽE:
 Dimenzija 165 cm;
 teža 3,6 kg.

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne. Od nadvoza Obvoznice pri Viba filmu smo oddaljeni 500m (naravnost z Litostrojske ceste).

Informacije in kontakt

sample(01) 500 13 62

sampleTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

INŽENIRING PLUS d.o.o.
Stegne 21c
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek - Četrtek: 7:30 - 15:30,          Petek: 7:30 - 12:00.

Cenjene stranke obveščamo, da smo veleprodaja (nakup po predračunu), s plačilom preko mobilnega klika ali na bližnji banki lahko celoten postopek nakupa uredimo v 5-ih minutah. Ker razstavna soba v naši pisarni predstavlja samo del naše obsežne zaloge, vam priporočamo telefonsko najavo v izogib čakanju pri ogledu artikla.

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno!