Ne spreglejte

OKVIR reklamni 30x21cm za 1xA4 na stojalu s poličko za razkuževanje rok Rocada COV-SIS15

Rocada Covid ZAŠČITNO STOJALO za razkuževanje rok z A4 okvirjem za navodila.
Proizvajalec: Rocada
Cena:
Prodajna cena: 139,08 €
Cena brez DDV: 114,00 €
DDV: 25,08 €
Izdelek na zalogi
Opis

Covid ZAŠČITNO STOJALO z A4 OKVIRJEM za navodila španske blagovne znamke ROCADA je namenjeno razkuževanju rok in obveščanju pred vstopom v prostore. 

V kompletu je kovinsko stojalo s poličko za odlaganje razkužila za roke ali druge reči, okvir pa ima protizrcalno folijo za zaščito obvestila, po kateri pa se lahko tudi piše s Piši-Briši ali krednimi markerji. 90° zasuk okvirja za ležečo postavitev (v osnovi pokončna). 

KATALOG:
 povezava na pdf.
PIKTOGRAM z MERAMI:
 povezava na Rocadino spletno stran. 
NAVODILA ZA MONTAŽO:
 povezava na Rocadino spletno stran. 
DODATNO:
 - .  

MERE in TEŽE:
 višina 102 - 150 cm
 podstavek 30 x 30 cm. 
 teža 7.2 kg.

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne. Od nadvoza Obvoznice pri Viba filmu smo oddaljeni 500m (naravnost z Litostrojske ceste).

Informacije in kontakt

sample(01) 500 13 62

sampleTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

INŽENIRING PLUS d.o.o.
Stegne 21c
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek - Četrtek: 7:30 - 15:30,          Petek: 7:30 - 12:00.

Cenjene stranke obveščamo, da smo veleprodaja (nakup po predračunu), s plačilom preko mobilnega klika ali na bližnji banki lahko celoten postopek nakupa uredimo v 5-ih minutah. Ker razstavna soba v naši pisarni predstavlja samo del naše obsežne zaloge, vam priporočamo telefonsko najavo v izogib čakanju pri ogledu artikla.

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno! Za vstop v naše prostore se zahteva izpolnjevanje PCT pogoja, ogled produktov samo s predhodno najavo.