Ne spreglejte

MENI ovitek z vložki Securit® Basic A4 - črna barva MCBRA4BL

Securit® Basic MENI ovitek črne barve za prikaz 10-ih strani jedilnika v A4 formatu (4-je listi obojestransko ter na notranji strani platnic 2 enostransko). Dodajanje prozornih vstavkov ni možno!
Proizvajalec: Securit®
Cena:
Prodajna cena: 7,32 €
Cena brez DDV: 6,00 €
DDV: 1,32 €
Izdelek na zalogi
Opis

Basic MENI OVITEK nizozemske blagovne znamke Securit® ima odlično razmerje med ceno in kvaliteto za vstavljanje jedilnih listov, tiskanih direktno iz urejevalnika besedila ali pa profesionalno dizajniranih letakov z vašo kulinarično ponudbo. 

Meni ovitek je iz robustnega umetnega materiala za hitro in enostavno čiščenje, na prednji platnici pa sta proti obrabi pritrjena kovinska kotnika zlate barve ter Menu napis s pisanimi črkami za hitro asociacijo na kulinarično ponudbo. 

V notranjosti so fiksne prozorne folije za 4 liste (8 strani) in na stranicah dva prozorna okenca za 2 lista (vidna samo po ena stran), kar pomeni predstavitev jedilnika na maksimalno 10-ih straneh v A4 formatu. Pri Basic liniji dokup in vstavljanje dodatnih prozornih folij ni možno. 

IME ARTIKLA:
 Securit® Basic meni ovitek.
KODA ARTIKLA:
 MCBRA4BL
FORMAT vstavkov:
 A4 (210 x 297 mm).
BARVA OVITKA:
 Črna.
ARTIKEL VSEBUJE:
 Meni ovitek, ki lahko prikaže največ 10 strani pokončno v A4 formatu.
DODATNO:
 -.

MERE in TEŽE:
 dolžina = 32 cm;
 širina = 23 cm;
 višina = 1 cm;
 teža = 450 g.

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne. Od nadvoza Obvoznice pri Viba filmu smo oddaljeni 500m (naravnost z Litostrojske ceste).

Informacije in kontakt

sample(01) 500 13 62

sampleTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

INŽENIRING PLUS d.o.o.
Stegne 21c
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek - Četrtek: 7:30 - 15:30,          Petek: 7:30 - 12:00.

Cenjene stranke obveščamo, da smo veleprodaja (nakup po predračunu), s plačilom preko mobilnega klika ali na bližnji banki lahko celoten postopek nakupa uredimo v 5-ih minutah. Ker razstavna soba v naši pisarni predstavlja samo del naše obsežne zaloge, vam priporočamo telefonsko najavo v izogib čakanju pri ogledu artikla.

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno!