Zanimivi artikli

BARVA Piši-Briši za markerje s tekočo kredo Securit® - črna 0.25L PNTBLSM

Črna STENSKA BARVA za markerje s tekočo kredo Securit®. Količina 0.25l zadošča za prekritje površine 3-eh kvadratnih metrov.
Proizvajalec: Securit®
Cena:
Prodajna cena: 12,20 €
Cena brez DDV: 10,00 €
DDV: 2,20 €
Izdelek na zalogi
Opis

Črna STENSKA BARVA nizozemske blagovne znamke Securit® je namenjena markerjem s tekočo kredo za ustvarjanje napisov, sporočil ter poslikav na steni ali katerikoli drugi trdi površini. 

Barva je narejena na akrilni osnovi, ker pa se po barvanju strdi v relativno gladko površino, lahko po njej pišete z markerji, ki vsebujejo tekočo kredo za hitro in enostavno brisanje z mokro krpo. Možna je uporaba tudi navadne krede. 

IME ARTIKLA:
 Securit® stenska barva za markerje s tekočo kredo
KODA ARTIKLA:
 PNTBLSM
NAMEMBNOST:
 na katerikoli trdi površini za pisanje s kredamarkerji.
ARTIKEL VSEBUJE:
 pločevinko z 250ml barve za približno 3m2 površine.
DODATNO:
 dokup markerjev s tekočo kredo.

MERE in TEŽE:
 dolžina = 7.5 cm;
 širina = 7.5 cm;
 višina = 8 cm;
 teža = 0.35 kg;
 RAL9005.

 

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom nudenja inženirskih storitev na področju industrijske avtomatizacije, sčasoma pa smo dodali še področje široke potrošnje in vizualno komunikacijo. Hitro odgovorimo na vsako elektronsko pošto in se potrudimo za vsako stranko.

Lokacija

Naši poslovni prostori so v Industrijski coni Stegne. Od nadvoza Obvoznice pri Viba filmu smo oddaljeni 500m (naravnost z Litostrojske ceste).

Informacije in kontakt

sample(01) 500 13 62

sampleTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

INŽENIRING PLUS d.o.o.
Stegne 21c
1000 Ljubljana

Delovni čas:
Ponedeljek - Četrtek: 7:30 - 15:30,          Petek: 7:30 - 12:00.

Cenjene stranke obveščamo, da smo veleprodaja (nakup po predračunu), s plačilom preko mobilnega klika ali na bližnji banki lahko celoten postopek nakupa uredimo v 5-ih minutah. Ker razstavna soba v naši pisarni predstavlja samo del naše obsežne zaloge, vam priporočamo telefonsko najavo v izogib čakanju pri ogledu artikla.

Aktualna obvestila

Zaloge na spletni strani se osvežujejo dnevno! Cenjene stranke in poslovne partnerje obveščamo, da imamo v petek, 16.8.2019 zaprto zaradi kolektivnega dopusta!